Het is niet alleen de dag dat Killing my Darlings online gaat! Het is ook de week waarin Jessica Khoury's Vitro uitkomt! Dat moet gevierd worden.

22 juli

Boeken Nieuws

22 juli is een dag om te onthouden! Killing my Darlings is online!

Killing my Darlings is een blog die, zoals de categorieën al hinten, over boeken, films&series en alles wat ik zelf schrijf gaat.
Je kan veel YA/Fantasy-boeken verwachten op deze site. Het is dan ook niet zo gek dat ik ook heb gerecenseerd bij Fantasywereld en dat nog steeds doe bij Young Adult Books.
Als het om Films&Series gaat kijk ik bijna alles behalve hele gruwelijke horror. De ‘Saw’s’ in televisieland zijn aan mij niet besteed, maar voorderest kan ik genieten van Gossip Girl tot Game of Thrones. Hoewel ik zou liegen als ik zeg dat ik Gossip Girl stiekem niet net iets leuker vind!
Wat ik zelf schrijf is heel divers, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Het grote project op deze site is Geschetst. Dit is het ‘boek’ waar ik aan werk!
Vandaag staat niet louter in het teken van Killing my Darlings. Ook Vitro verdient het om vermeld te worden. Het tweede boek van Jessica Khoury komt deze week uit. Om deze twee gebeurtenissen vieren geven we Onsterfelijk, haar eerste boek, weg.
Voor de winactie kijk hier.
Voor de recensie van Onsterfelijk hier.
Voor de recensie van Vitro kan je hier klikken!
Wil je meer over mij weten dan kan dat natuurlijk gewoon door, je raadt het niet, hier te klikken!

Veel leesplezier en tot ziens!

Gepubliceerd op 22/07/2014 om 06:08 in Boeken en Nieuws.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.