In de ban van het antiserum

Boeken Winnen

Vlaamse auteur Christine Charliers schreef in de ban van de wolf! Een boek dat er voor mij vooral tussenuit springt omdat ik de cover zo tof vind! Zelf ben ik dit boek op dit moment aan het lezen! Een goede timing, aangezien deel twee binnenkort uitkomt! Ken jij deze serie al, of moet je er nog kennis mee maken? Dat maakt helemaal niks uit want ik heb een superleuke actie voor iedereen!

Deel één ligt alweer eventjes in de boekhandel. Toch zal nog lang niet iedereen dit boek hebben! Daarom ga ik één iemand blij maken met dit boek! Hoe je kunt winnen dat is vrij gemakkelijk! Op facebook en twitter staat een #winactie bericht klaar om door jullie geliked en gedeeld te worden! Maandag maak ik de winnaar van dit eerste deel bekend! Klik hier en hier voor de facebook en twitter link! Doe jij mee? Om kans te maken moet je @Kmdarlings op twitter volgen en natuurlijk ook de Facebook pagina!

Heb je deel een al? Niet getreurd! Ik ga ook deel twee weggeven namelijk! Maar voor dit boek ga ik net eventjes iets meer van je vragen! Killing my Darlings heeft namelijk een instagram account! Ik doe er alleen niet zo heel veel mee helaas…. Dat zou ik wel moeten doen! Dus ik hoop dat jullie mij willen helpen met de motivatie! Maak je mooiste/gekste/lelijkste selfie (duckface voor extra punten) met In de ban van de Wolf met de #KMDJaagtophetAntiserum en maak kans! Geen instagram of wil je gewoon extra credits scoren! Dan mag je natuurlijk ook meedoen op Facebook of Twitter! Vergeet je me niet te taggen? Omdat ik begrijp dat een mooie selfie tijd kost, krijg je voor deze actie ietsjes langer! Je kan meedoen tot woensdag 14 september! Mijn instagram account is killing_my_darlings ik kijk uit naar jullie mooiste foto’s!

Voordat je meedoet moet je nog twee dingen weten! Ten eerste de boeken worden opgestuurd via Kiala. Ten tweede: ALLEBEI DE BOEKEN ZIJN GESIGNEERD! Dus dan is eventjes langs een kiala punt hoppen ook geen bezwaar meer denk ik!

Begin jij ook klaar om dit schooljaar te verscheuren?

Vind meer artikelen over
, , .

Gepubliceerd op 07/09/2016 om 08:13 in Boeken en Winnen.

Dit schreven anderen

 

Danielle reageerde op 07/09/2016 om 14:27

Ik doe dolgraag mee voor deel 1 hij staat al zo lang op mijn lijstje en het lijkt mij geweldig om heb meteen gesigneerd te winnen! Ik heb helaas geen Twitter maar heb de fb actie geliked en gedeeld 🙂

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.