De komende drie weken staat Killing my Darlings helemaal in het thema van de familie Kane, Rick Riordan en mythologie.

De familie Kane-week!

Boeken Nieuws

De komende drie weken staan in het teken van de trilogie ‘de avonturen van de Familie Kane’, en daardoor ook een beetje in het teken van Rick Riordan! Deze schrijver van de Percy Jackson boeken verweeft in al zijn verhalen verschillende mythologieën. Dat maakt dat ik zijn boeken eigenlijk altijd wel geweldig vindt! Het derde deel in ‘De avonturen van de Familie Kane’ is eindelijk uit en een themaperiode is wel op zijn plaats!

Nadat hun moeder stierf hebben Sadie en Carter elkaar nauwelijks meer gezien: Sadie woont bij hun grootouders, en Carter zwerft met hun vader, de beroemde Egyptoloog Julius Kane, over de wereld. Tot Kane zijn kinderen weer bijeenbrengt in Londen voor een experiment; een experiment dat gruwelijk misloopt. Kane wekt per ongeluk de afschrikwekkende Egyptische god Seth tot leven. Kane verdwijnt spoorloos en Sadie en Carter komen erachter dat nog meer Egyptische goden tot leven dreigen te komen. Kunnen zij het geheim van hun familie ontrafelen voor het te laat is?

Wat kunnen jullie de komende drie weken verwachten op Killing my Darlings? Elke week één recensie van de familie Kane boeken, achtergrondartikeltjes over de boeken of de mythologie daarachter, recensies van andere boeken van Rick Riordan en nog veel meer!

Zijn er onderwerpen waar jullie meer van willen weten? Of iets wat jullie leuk zouden vinden in de themaweken? Laat het mij weten in een reactie!

Vind meer artikelen over
, , , , , .

Gepubliceerd op 11/05/2015 om 11:10 in Boeken en Nieuws.

Wat anderen zeggen

 

Esmee reageerde op 12/05/2015 om 14:38

Jaaaaaaa super leuk!! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze boeken. Liefde voor de Percy Jackson serie.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.