2014 het jaar dat ik begon met bloggen, hoe was het en hoe verder?

Dit was 2014

Persoonlijk

De blog
In 2014 begon ik met Killing my Darlings. Dat is nu alweer bijna 6 maanden geleden (5 maanden en een beetje eigenlijk).  Er is veel gebeurt en alles ging veel sneller dan ik durfde te dromen. Ik begon met bloggen met het idee als er 10 man elke dag een kijkje neemt op mijn website dan ben ik al de gelukkigste man op aarde. Maar tot mijn verbazing groeide het aantal erg snel. Elke keer sla ik weer stijl achterover als ik zie hoeveel mijn recensies gelezen worden! (Of klikken jullie alleen maar?)
Ik heb echt heel veel plezier in het schrijven van recensies en het lezen van boeken. Het zelf schrijven van een verhaal (Geschetst) staat op een extreem laag pitje de laatste tijd. Misschien een mooi goed voornemen voor het komende jaar.  Ik ben zo blij met alle uitgevers die recensie-exemplaren geven. Blij met de interviews die ik heb mogen doen en blij met de schrijvers die steeds maar goede boeken blijven schrijven.
Vernieuwing vind ik belangrijk en ik heb ook mazzel dat Erwin Rietveld, een super-webdesigner en -bouwer met al mijn bizarre ideeën aan de gang wilt gaan en zelf ook met leuke dingen komt! Zo is de Judge a book by it’s cover-categorie net nieuw. Een soort van Tinder voor boeken. Vanaf 2015 gaan er wekelijks nieuwe covers verschijnen in de categorie en kan je druk ‘swipen’!
Met het bedanken van de uitgevers en Erwin moet ik jullie, de lezer, ook bedanken! Ik ben onwijs gelukkig dat jullie de tijd nemen mijn stukken te lezen en mee te doen aan mijn winacties.

De blog in 2015
Een nieuw jaar beginnen zonder goede voornemens dat kan haast niet. Voor Killing my Darlings wil ik meer schrijven aan mijn verhaal, maar ik wil ook wat vaker persoonlijke dingen doen. Tot op heden is 80% van wat er op Killing my Darlings langskomt recensie. Recensies zullen nog steeds het grootste gedeelte van mijn posts zijn, maar ik ben van plan wat vaker te laten zien wie ik ben. Wat meer about the blogger zal ik maar zeggen. Dat kan in kleine opiniestukjes over niet boek-gerelateerde dingen. Stukjes van mijn leven en natuurlijk persoonlijke dingen die wel met boeken te maken hebben!

Boeken in 2014
Even een mini-year in review. Mijn top 5 van de boeken die ik dit jaar las.

1. Elke dag een druppel gif

2. Gebroken

3. Eleanor & Park

4. De Iron Fey-serie

5. Selectie-trilogie

Wat zou jij graag zien op Killing my Darlings? Laat het in een reactie achter.

Vind meer artikelen over
.

Gepubliceerd op 31/12/2014 om 12:00 in Persoonlijk.

Wat anderen zeggen

 

Karin de Boer schreef op 31/12/2014 om 13:39

Heel veel succes met KMD in 2015! Groetjes, Karin

 

Jacoline vertelde op 31/12/2014 om 16:50

Persoonlijke stukken klinkt leuk, en wat ik verder nog leuk zou vinden om te zien? Misschien een book haul of wrap ups. Die vind ik zelf altijd erg leuk om te lezen. Veel plezier met bloggen ook weer volgend jaar. En nee ik klik niet alleen op je recensies, ik lees ze ook echt 😛

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.