Geschetst is het boek waar ik aan schrijf sinds de opening van Killing my Darlings. Hier een korte update over hoe het gaat. Lees jij al mee met dit spannende YA-verhaal?

Geschetst: Another update

Geschetst Overige

Hoofdstuk 9 van Geschetst is vandaag alweer online gegaan. De tijd vliegt, het lijkt pas eergisteren dat ik mijn blog opgestart heb.
Er is een kleine wijziging in perspectief vanaf hoofdstuk 9. Waar ik tot op heden het hij/zij perspectief gebruikt heb, ga ik nu over op het ik-perspectief. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Voor degene die nog moeten beginnen met Geschetst. Klik hier voor het eerste hoofdstuk!(De proloog).
 
Wat is Geschetst? Een spannende Young-Adult verhaal met Kamaris als hoofdpersoon. Kamaris tekent al haar hele leven dezelfde man en vrouw. De vrouw jaagt haar angst aan, terwijl de man haar juist vriendelijk lijkt. Haar hele wereld staat op zijn kop als ze ineens de man van haar tekeningen tegen begint te komen. Als ze er achter komt dat de vrouw ook bestaat en achter haar en de man aankomt gaat haar leven in stroomversnelling. Ze ontdekt dat ze magische krachten bezit, maar beseft ook dat ze die heel snel onder de knie moet krijgen wil ze overleven.

Je kan altijd feedback, positief of negatief, e-mailen naar geschetst@killingmydarlings.nl

Vind meer artikelen over
, , .

Gepubliceerd op 26/09/2014 om 10:00 in Geschetst en Overige.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.