Ik ga deze update beginnen met een excuses! Het nieuwe hoofdstuk wordt een week uitgesteld. Dit heeft een aantal redenen, maar de belangrijkste zal ik hier uitleggen.

Geschetst: Een update!

Geschetst Overige

Ik ga deze update beginnen met een excuses! Het nieuwe hoofdstuk wordt een week uitgesteld. Dit heeft een aantal redenen, maar de belangrijkste is dit:

Zoals iedereen die schrijft misschien wel zal herkennen, luistert een verhaal niet altijd naar je.  Daar heb ik op dit moment even last van. Mijn hoofdstuk is dit keer langer dan normaal en ik ben op dit moment nog niet tevreden met het resultaat. Ik wil geen hoofdstukken posten waar ik niet tevreden over ben. Ik wil dat jullie mijn stukken leuk vinden, ik wil dat ik ze leuk vind. Dus volgende week zal er weer een hoofdstuk verschijnen.

Ik heb zelf wel onwijs veel plezier aan het schrijven van Geschetst. Het verhaal is zo enorm gegroeid sinds ik de pen opgepakt heb. Zo is de grootste verandering eigenlijk dat het in de eerste instantie ( en zo heb ik ook een tijdje geschreven! ) Tobias de hoofdpersoon zou zijn. Tijdens het schrijven kwam ik er alleen achter dat hij niet de juiste hoofdpersoon is. Hij zal wel aan het woord komen! Kamaris is uiteindelijk die hoofdpersoon geworden en om haar heen is er een hele achtergrond ontstaan die op dit moment cruciaal is voor het verhaal. Ik vind het een onwijs gaaf proces en elke keer dat ik schrijf krijgt mijn creativiteit een enorme boost. Ik bedenk steeds meer dingen en schrap ook steeds meer dingen. Soms gebeurt er iets tijdens het schrijven in het verhaal wat voor mij ook geheel onverwachts komt. Juist die dingen vind ik vaak het mooist en juist die dingen beïnvloeden heel veel van de rest van het verhaal.

Ik hoop dat jullie tot nu toe meegenieten met mijn schrijven. Ik hoor graag feedback, meningen, noem het maar op! Dat kan op geschetst@killingmydarlings.nl

Volgende week komt het volgende hoofdstuk online!

Vind meer artikelen over
.

Gepubliceerd op 05/09/2014 om 10:00 in Geschetst en Overige.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.