Killing my Darlings heeft stilgestaan! Excuses. Hoe nu verder?

Hoe verder met KMD

Eigen werk Persoonlijk

Killing my Darlings heeft een poosje stilgestaan! Kwalijke zaak! Excuses daarvoor, maar vanaf nu ga ik gewoon weer verder. Nou ja, gewoon? Nee er gaan wel wat klein dingen veranderen, maar ik hoop dat jullie dat alleen maar leuk vinden!

Waarom heeft Killing my Darlings op non-actief gestaan? Een paar redenen. Het was privé een beetje druk de laatste tijd en school verdiende ook een berg extra aandacht. Het was allemaal moeilijk combineren. Tel daar een leesdip bij op en je zit in een verschrikkelijke neerwaartse spiraal! Gelukkig is er met het Lobsters feestje een einde gekomen aan alle mogelijke dips en heb ik weer helemaal zin om te bloggen! Je kunt de recensie van Lobsters deze week nog verwachten, evenals van het tweede deel in de Familie Kane serie!

Twee boekrecensies, dat klinkt alsof er helemaal niets verandert! Wat gaat er dan veranderen? Ik wil veel meer dingen gaan doen naast de boekrecensies (wat overigens totaal niet betekent dat het geen boekenblog blijft!), boeken blijven mijn hoofdthema, maar ik wil er meer stukjes naast gaan schrijven over andere dingen. Mijn mening over dingen die gebeuren op het internet of juist in de wereld. Maar ook weer wat meer films en series, vooral series. Zo gaan jullie binnenkort ECHT iets lezen over Sense8, die serie is echt een must-see voor iedereen met ogen. Daar val jij gegarandeerd ook onder. Ook ben ik een beetje een mini-gamer. Lees: eens in de zoveel tijd ben ik een fanatieke gamenerd en speel ik non-stop en vervolgens raak ik mijn PC/Playstation 4 maanden niet meer aan. Het zijn vaak kortstondige obsessies met spelletjes! Sommige van die spellen hebben onwijs gave verhalen, daar wil ik jullie ook vanalles over gaan vertellen!

Ik ben een beetje zoekende wat ik op Killing my Darlings ga zetten. Maar wat ik zeker wil is dat ik er meer van mijzelf in ga stoppen! Wie ik ben, wat ik vind en dat geldt ook voor niet boekgerelateerde dingen! Dus als je me blijft volgen bereid je dan voor op een gigantische hoeveelheid aan boekentips, obsessieve rants over series die te perfect zijn, een game hier en daar en een hele boel van mijn mening over vanalles.

Lekker duidelijk toch? Blijf jij volgen? Ik hoop het wel!

Vind meer artikelen over
, .

Reacties op dit artikel

 

Lilian reageerde op 30/06/2015 om 10:44

Leuk dat je ook over andere dingen gaat bloggen! Ik ben wel benieuwd wat je van Sense8 vindt, want die staat nog op mijn to-watch lijstje 😉

 

Emmy zei op 01/07/2015 om 10:27

Ik zweer plechtig dat ik Sense8 ga kijken.

 

Tim schreef op 06/07/2015 om 10:14

You better! Je gaat er echt van houden!

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.