De nieuwe lay out van Killing my Darlings is online. Zoekfuncties, reageren en zelfs daten met boeken het zit er nu allemaal in! Kijk hier om te zien wat er nieuw is!

Killing my Darlings is vernieuwd!

Artikelen Boeken

Nadat Killing my Darlings online is gegaan zijn we snel gegroeid. Daar ben ik enorm blij mee. Toch waren er een aantal dingetjes die ontbraken aan het vorige design. Zo was er geen reactiemogelijkheid of zoekfuncite. Maar ook zijn er onderweg nieuwe ideeën bedacht die nog niet uitgevoerd konden worden. Voeg al die dingen aan elkaar toe en er gaat gewerkt worden aan een nieuwe lay out. Dit is het geworden. Je kan nu een reactie achterlaten waarin je vertelt of je het mooi vindt!

Wat is er nieuw
Reacties, even naar beneden scrollen en je bent er zo!
Onderaan een artikelpagina zie je de 4 laatste posts binnen die  categorie.
Handig als je iets zoekt: In de rechterbovenhoek vind je een vergrootglas! Klik en zoeken maar!
De homepage is helemaal vernieuwd. Scroll is flink naar beneden zou ik zeggen!
Daarnaast ziet alles er weer net een beetje mooier uit.

Het grootste nieuwe aspect is misschien wel : Judge a book by it’s cover.
Judge a book by it’s cover vindt je op de homepagina. Als je op de homepagina naar beneden gaat zal je zien dat je tegen een aantal covers aanloopt. De eerste cover die je ziet zal Alice in Zombieland zijn. Als je met je muis over de cover heen gaat (of met je vinger op tablets en mobieltjes!) dan wordt deze paars en kan je stemmen. Hartje voor ‘Die zou ik oppakken’ of ‘Daar wil ik meer van weten’ en kruisje voor ‘Dit spreekt mij niet aan’ of ‘ronduit lelijk’. Als je hartje hebt geklikt kom je op de pagina over dat boek. Dus zou jij Alice in Zombieland oppakken dan kom je hier terecht. Een pagina met iets meer informatie over het boek en soms een link naar win-acties of recensies. Als je wilt kan je ook hier reageren en anders kan je onderaan de pagina gewoon weer door de boeken heen ‘scrollen.’

Aan het einde van de lint met covers zie je de knop meer covers. Als je daar op klikt kom je op de categoriepagina. Een pagina met een overzicht van alle covers tot nu toe, in het lint zie je steeds de laatste tien, als je op een cover klikt kom je op de pagina over dat boek en dan kan je daar stemmen of reageren.

Omdat het de opening is van deze nieuwe categorie gaan we er een aantal verassingen op loslaten! Dus ga lekker stemmen en delen. Want ik heb hier een lijstje liggen met verschillende  stemtotalen. Wat houdt dat in: er staat bijvoorbeeld Alice in Zombieland – 43 stemmen of Boy Nobody – 28 stemmen (deze kloppen niet natuurlijk!). De komende twee weken ga ik elke avond kijken of dat aantal stemmen al is bereikt bij dat boek. Is dat het geval, dan gebeurt er iets leuks, maar dat laat ik nog een verrassing.

Stem op je favoriete boek! Deel je favoriete boek! Ontdek boeken. Judge books by their covers!

Vind meer artikelen over
, .

Gepubliceerd op 08/12/2014 om 08:00 in Artikelen en Boeken.

Reacties op dit artikel

 

Karin de Boer vertelde op 08/12/2014 om 11:04

Je nieuwe website lay-out is echt super mooi geworden! Groetjes, Karin

 

Tim zei op 08/12/2014 om 11:21

Bedankt Karin!

 

Thyrze schreef op 08/12/2014 om 12:10

Ziet er goed uit!

 

Erwin schreef op 08/12/2014 om 12:18

Gefeliciteerd 🙂

 

Joanydvv schreef op 09/12/2014 om 14:03

Wauw! Je site ziet er echt awesome uit, en helemaal fijn dat we nu reacties achter kunnen laten om al die leuke artikelen te prijzen 😉

 

Ilse vertelde op 10/12/2014 om 12:34

Jippie, een fijne verbetering zo! =)

 

marjo Grimmius schreef op 10/12/2014 om 13:50

Echt super mooi! Duidelijk, ruime opzet en judge a book by its cover is echt heel erg leuk! Ga je zeker nog meer volgen nu :-).

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.