Vorige week was ik naar de najaarspresentatie van Blossom Books waar ze enorm veel vertelden over de aankomende boeken waaronder Wink, Poppy, Midnight! Ik mag drie hele leuke dingen doen en had een onwijs fijne dag!

Najaarpresentatie Blossom Books

Boeken Dagboek

Vorige week zondag was ik op de najaarspresentatie van Blossom Books, op die presentatie kreeg ik samen met een hele groep andere bloggers allemaal informatie over de boeken die de komende tijd gaan verschijnen bij Blossom. Trek je portemonnee maar alvast. Het wordt een verschrikkelijke tijd.

De dag begon super fijn, het was heerlijk mooi weer. Ik kon dus nog lekker even in de tuin zitten en rustig opstaan. Alkmaar, waar Blossom Books zit, is voor mij nauwelijks 20 minuten reizen! Meestal zijn evenementen 1,5+ uur weg. Dus dit is dan ook wel eens een heerlijke verademing. Het fijne aan dit soort evenementen is altijd dat ik al mijn bloggersvriendinnen (en Joost) weer zie! Het was de eerste presentatie die Blossom Books op deze manier gaf, dus ik was natuurlijk onwijs benieuwd over wat we konden verwachten!

Op station Castricum haalde ik Emmy, Ellis en Esmee op zodat ze in de auto met mij mee konden rijden. De autorit hebben ze gelukkig overleefd dus we kwamen heelhuids aan bij het kantoor van Blossom Books. We stonden nog geen 10 seconden voor de deur of we hoorden de andere bloggers al aankomen. Iedereen was lekker op tijd. Zo zie je maar weer dat ‘fashionably late’ geen begrip is onder boekbloggers. Gelukkig was het mooi weer want de presentatie was in de achtertuin van het gebouw. Vergezeld door Guus, het oppaskind de oppashond van Myrthe stonden we lekker in het zonnetje te kletsen. Toen we gingen zitten om naar de presentatie te luisteren stonden er allemaal leuke goodiebags op de stoeltjes.  Uit die goodiebag kwam een manuscript waar ik echt direct intens gelukkig van werd (nog gelukkiger toen het boek gepresenteerd werd door Lotte en Myrthe).

Ik ga niks verklappen maar de boeken die Blossom Books uit gaan geven de komende tijd zijn fenomenaal. Blossom Books gaat een beetje de sprookjeshoek in met haar boeken, wat ik echt geweldig vind! Tuurlijk is het niet alles sprookjes wat de klok slaat. Tussen de nieuwe boeken zitten ook heerlijke zomerboeken. Ook qua non-books komen er leuke dingen aan! Het wordt een geweldig Blossom Book najaar. Tijdens de presentatie konden we ook prijzen winnen. Ik heb er DRIE binnen geharkt. Een kort interview met de schrijver van het geheimzinnige manuscript dat ik genoemd heb. Ik mag een supertof boek weggeven (nog niet nu!) en last but definitely not least (au contrair):

Vandaag is er al heel wat over dit boek geschreeuwd, bijvoorbeeld in dit spoedfilmpje van Blossom Books. Maar Blossom Books gaat het boek Wink, Poppy, Midnight uitgeven en op de najaarspresentatie ben ik instant verliefd geworden op dit boek. Just believe me het wordt echt geweldig! Ik mag binnenkort de eerste drie hoofdstukken van dit boek online zetten! Dus hier kunnen jullie je eerste voorproefje van dit boek komen lezen! Waarschijnlijk staat mijn hele sociale media vol zodra ik de drie hoofdstukken heb, dus je zal het heus niet missen! Blijf Killing my Darlings gewoon volgen en lees dan samen met mij als eerste de drie hoofdstukken van dit superfijne boek!

GIF-WInk-Poppy-Midnight-Reveal

Zoals je hierboven kunt zien zijn Lotte en Myrthe ook onwijs enthousiast en naar mijn idee terecht! Ik denk dat ze weer een onwijs gaaf boek uit gaan geven!

REAGEER

Naar welk boek kijk jij enorm uit? Lijkt Wink, Poppy, Midnight jou ook enorm gaaf of staat er een totaal ander boek op jou pre-order lijst?

Vind meer artikelen over
, , .

Reacties op dit artikel

 

Vivian zei op 07/07/2016 om 17:33

Superleuk dat je weer aan het bloggen bent geslagen! Vond het ook erg tof om je te ontmoeten bij Emmy 🙂 ik ben vooral heel erg benieuwd naar de boeken van Marissa Meyer die ze gaan uitgeven!

 

Tim zei op 07/07/2016 om 19:26

Ik ben ook enorm benieuwd naar de boeken van Marissa Meyer! Ik heb zelf de Cinder-serie nooit gelezen omdat ik wist dat ze niet volledig vertaald werden.. Nu ga ik ze beslist lezen! Vond het ook leuk dat we elkaar bij Emmy hebben ontmoet! Dat is ook zo leuk aan bloggen, allemaal leuke mensen 🙂

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.