Wie schrijft er?

Het is duidelijk dat ik graag lees, schrijf, dicht en kijk. Dat laat ik ook graag zien op Killing my Darlings. Maar zoals elke boekenliefhebber weet bestaan personages uit onwijs veel verschillende zijden. Gelukkig doen mensen, dus ik, dat ook. Op verschillende momenten en plaatsen laat je andere delen van jezelf zien. In Amsterdam studeer ik accountancy, thuis bak ik met plezier taarten, aan mijn bureau teken ik graag en in bed kijk ik naar series. Hier op Killing my Darlings schrijf ik en lezen dat doe ik eigenlijk overal; in de trein, in bed, op de bank en op school.
Ik heb veel fantasie en deze wil ik op Killing my Darlings graag delen in de vorm van gedichten, short stories, maar voornamelijk in de vorm van het boek wat ik schrijf. Ik schrijf graag langere fantasyverhalen en juist realistische short stories. Bij gedichten ligt het volledig aan mijn stemming, toch heb ik een hang naar sombere gedichten, terwijl ik zelf enorm optimistisch ben!
Qua lezen, lees ik graag fantasy. Gelukkig hou ik mij niet vast aan dit genre en lees ik eigenlijk alles wat los en vast zit. Meestal lees ik YA boeken, maar ook hier beperk ik mijzelf niet.
Ik recenseer op dit moment ook boeken op Young Adult Books. Dit is iets wat ik nog steeds onwijs leuk vind vanwege het gezellige team en de leuke boeken. Ook heb ik een tijd gerecenseerd bij Fantasy Wereld, maar hier moest ik stoppen vanwege tijdsgebrek. Naast school, Young adult books en het werken aan Killing my Darlings had ik echt geen tijd meer.
Dit is een gedeelte van wie ik ben, maar hopelijk leer je mij door Killing my Darlings beter kennen!

TimHomepage