Elke vrijdag verschijnt er een hoofdstuk van Geschetst. Kamaris' tekent al haar hele leven het verhaal van hem. De tekeningen worden steeds onheilspellender. Wie is de roodharige vrouw? Wat heeft Kamaris ermee te maken.

Proloog

Geschetst Hoofdstukken

Alleen als hij ook zijn leven voor mij zou geven, ben ik bereid het mijne voor het zijne te geven. Ik twijfel, ik denk dat ik eigenlijk altijd al twijfelde. Hij is hier, hij houdt van mij. Ik hou van hem. Toch, als het erop neerkomt. Is het dan mijn leven dat hij opoffert, of het zijne. Soms vraag ik me af of de keuze wel de onze is. Sommige dingen gebeuren omdat het zo moet gaan. Omdat het vast staat, zoals het hele leven eigenlijk vaststaat.

Belle en het beest, het sprookje waarin de beeldschone vrouw verliefd wordt op het monster, het monster wordt een prins en ze leven nog lang en gelukkig. Maar wat als je verliefd wordt op een prins en je prins verandert in een beest. Is het dan nog steeds houden van, of is het slechts hopen op. We krijgen geen lang en gelukkig, dat staat vast. We zijn aflopend, een boek met nog slechts een hoofdstuk. We weten dat het gaat eindigen en we kunnen slechts hopen dat het een mooi einde is.

 

Vind meer artikelen over
, , , , .

Gepubliceerd op 25/07/2014 om 10:00 in Geschetst en Hoofdstukken.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.