Nu kan je op Killing my Darlings het boek de Labyrintrenner winnen! De film komt vandaag uit, dus een goede reden om het boek te verloten!

Win: De Labyrintrenner

Boeken

Vandaag komt de film The Maze Runner uit in de bioscopen! Goede reden om het bijbehorende boek, de Labyrintrenner, weg te geven! Want zeg is eerlijk, het boek is altijd beter dan de film!

Nadat zijn geheugen is gewist, wordt Thomas wakker in een grote open ruimte met gigantische muren eromheen. De jongens die er al wonen hebben geen idee wat ze er doen of waar ze vandaan komen. Als Thomas beseft dat ze gevangen zitten in een labyrint, sluit hij zich aan bij de Renners. Overdag proberen de Renners een uitgang te vinden, maar ’s nachts is het levensgevaarlijk buiten de muren en wacht onherroepelijk de dood. Thomas zet alles op het spel om uit het labyrint te ontsnappen, en om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Lijkt het jou niet ook onwijs leuk om de Labyrintrenner te winnen? Deel dan het Facebookbericht (Klik hier voor de juiste!)

Of

Retweet de tweet (Klik dan hier voor de juiste tweet!)
En wacht rustig af tot Woensdag a.s. (1 oktober). Ben je benieuwd of ik dit boek leuk vind? Lees dan mijn recensie aanstaande maandag!

Vind meer artikelen over
, , , , .

Gepubliceerd op 25/09/2014 om 12:08 in Boeken.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.