In De test doet Cia mee met de test. Als ze slaagt dan mag ze gaan studeren en wordt ze een van de leiders van het land. Maar de test blijkt veel meer te behelzen dan slechts een paar uurtjes blokken. Overleeft ze het wel?

Win: De Test

Boeken

Vandaag is Killing my darlings alweer één maand online! Persoonlijk vind ik dat reden genoeg om iets te vieren! Maar de vraag is natuurlijk; hoe gaan we dat vieren?

Nu besef ik echt dat de bovenstaande vraag niet echt spanning op zal roepen voor menig lezer. De titel is immers ‘Win: De Test’ en laat eigenlijk vrij weinig over voor eigen invulling. We gaan het dus vieren met een weggeef-actie!

Ik mag twee exemplaren van De Test weggeven. Ben je benieuwd of het iets voor je is (of je buurvrouw, zusje, broertje, moeder, of konijn) lees dan hier de recensie.

Hoe kan je kans maken? Er zijn namelijk drie manieren om kans te maken op dit boek.

TEST

Manier 1: Twitter!
Retweet deze tweet en volg @kmDarlings op twitter.

Manier 2: Facebook!
Like dit bericht op Facebook! Volg vervolgens wel de Facebook om erachter te komen of je gewonnen hebt!

Manier 3: Kraak de code!
Het gaat hier wel om het boek De Test en is dus eigenlijk alleen bedoeld voor de allerslimste van het land! Daarom kan je ook kans maken door de code te kraken. Maandag verschijnt de recensie van De studie het tweede in de trilogie. In dit artikel zit een code verscholen. Als je de code hebt gekraakt tweet dan:
Ik maak kans op De Test @kmDarlings #Jouwcode
Lees de recensie van De studie hier

Heb je geen Twitter, niet getreurd. Stuur dan een e-mail naar win@killingmydarlings.nl met jouw code als onderwerp!

Veel succes! De actie loopt heel augustus. 1 september wordt er op twitter, facebook en op de site bekend gemaakt wie het schooljaar mag beginnen met De test!

Vind meer artikelen over
, , , , , , , .

Gepubliceerd op 22/08/2014 om 12:11 in Boeken.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.