Lees nu op KIllingmydarlings de eerste drie hoofdstukken van Wink, Poppy en Midnight! In dit bijzondere boek zit een schurk, een held, maar pas op. Er wordt tegen je gelogen.

Wink Poppy Midnight – Sneak Peek

Boeken Nieuws

Morgen ligt het boek Wink Poppy Midnight in de boekenwinkels! Ik vind dit boek nu al onwijs tof. De schrijfstijl is heerlijk luchtig en de drie personages zijn vanaf het begin interresant!

Waar dit boek over gaat? Lees de flaptekst:

 Elk verhaal heeft een held.
Elk verhaal heeft een schurk.
Elk verhaal heeft een geheim.

Wink is het vreemde, mysterieuze buurmeisje met wild rood haar en sproeten. Poppy is blond en boosaardig, en gebruikt haar schoonheid om iedereen om zich heen te manipuleren. Midnight is de lieve, onzekere jongen die tussen hen gevangen zit. Wink. Poppy. Midnight. Twee meisjes. Een jongen. Drie stemmen die van de pagina’s spatten in korte, betoverende hoofdstukken en de lezer meesleuren naar een onvermijdelijk einde.
Wat is er echt gebeurd?
Iemand weet het.
Iemand liegt

Wat ik zo tof vind aan dit boek is dat je altijd op je hoede moet zijn. Want je weet dus dat een van de hoofdpersonages tegen je liegt. Maar wie?
Ik beloofde in de titel een sneak peek, en die heb ik dan ook voor je! Klik hier om de eerste drie hoofdstukken van het boek te lezen! Ideaal, je weet direct dat je dit boek echt moet lezen en je hoeft helemaal niet lang te wachten met naar de winkels rennen, het boek is morgen gewoon verkrijgbaar! Win-Win.

REAGEER

Ga jij dit boek kopen? Wie denk jij dat de held is, wie de schurk?

Vind meer artikelen over
, , , .

Gepubliceerd op 09/09/2016 om 10:20 in Boeken en Nieuws.

Geef een reactie

Wil je reageren, log dan in met Facebook of Twitter, of vul je naam en e-mailadres in.